Word lid

Omdat Stroomland Leeuwarden een coöperatie is, werken wij met lidmaatschappen. Dat is, naast opbrengsten vanuit duurzaamheidsprojecten, onze belangrijkste inkomstenbron. Met deze inkomsten kunnen wij zoveel mogelijk nieuwe, duurzame projecten opstarten. Wij hebben u nodig voor onze activiteiten. U kunt heel eenvoudig bijdragen door lid worden. Vul het aanmeldingsformulier in en werk mee om Leeuwarden te verduurzamen!

De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 20,- per jaar.

De voordelen van het lidmaatschap:

  • U wordt op de hoogte gehouden van relevante energie-ontwikkelingen en kunt zich aansluiten bij (kortlopende) acties zoals een energiescan of inkoop van zonnepanelen.
  • Mogelijkheid om te participeren en actief mee te denken met de ambities en projecten van Stroomland Leeuwarden en daarmee een duurzame bijdragen te leveren aan uw directe woonomgeving.
  • Meebeslissen over winstbestemmingen.
  • U helpt de lokale economie in Leeuwarden.

Energie VanOns

Als u via Stroomland Leeuwarden klant wordt bij Energie VanOns, kunt u zich aanmelden als lid en betaalt u niet apart voor het lidmaatschap. U profiteert dan van de voordelen en steunt hiermee de coöperatie. Bent u al klant van Energie VanOns en nog geen lid? Neem dan contact met ons op.

Donateur worden

Stroomland Leeuwarden heeft als coöperatie geen winstoogmerk. Om zoveel mogelijk duurzame projecten op te starten en te begeleiden maken wij uiteraard kosten. De kosten proberen wij voornamelijk af te dekken met inkomsten uit lidmaatschap en sponsoring. Uiteraard zijn bijdragen in de vorm van donaties ook van harte welkom.

Doneren is een slimme manier om te helpen. U kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden. Een eenmalige donatie is het meest eenvoudig: u maakt een willekeurig bedrag over. U kunt uw donatie ook spreiden over meerdere jaren. Dat is een stuk aantrekkelijker dankzij belastingvoordeel.

Wilt u op deze manier bijdragen Leeuwarden duurzaam te maken voor ons, de generaties na ons en het milieu? Ieder bedrag is welkom en u bent vrij een bedrag over te maken op onze bankrekening NL19 TRIO 0338 4209 59. Bij voorbaat hartelijk dank.